BABY ON THE WAY — De studio en webshop zullen gesloten zijn van 28 juni t/m november 2024. Alle projecten worden in november terug opgestart. Dankjewel voor je geduld!
BABY ON THE WAY — De studio en webshop zullen gesloten zijn van 28 juni t/m november 2024. Alle projecten worden in november terug opgestart. Dankjewel voor je geduld!

Legal & Privacy

.

De termen ‘wij’, ‘ons’ en ‘onze’ refereren naar Anisa Spiessens (creative director) en To Remember als creatieve studio. Deze website is een portfolio van al To Remember’s projecten en diensten. De website, inclusief alle hierin gepresenteerde materialen en alle online diensten die hier worden aangeboden, zijn onderworpen aan de volgende voorwaarden en beleidslijnen.

Algemeen

To Remember verstrekt de informatie op deze website als een openbare dienst voor informatieve doeleinden. De informatie op deze pagina’s moet niet als advies worden gebruikt. Echter kan u zich op deze website abonneren op bepaalde diensten, waarbij u akkoord gaat met de voorwaarden en/of contract van To Remember.

Wij geven geen garantie dat de verstrekte informatie, ongeacht de bron (de inhoud), accuraat, compleet, betrouwbaar, actueel of foutvrij is. We verwerpen alle aansprakelijkheid voor onjuistheid, fout of onvolledigheid in de inhoud. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bezoekers, klanten en alle andere gebruikers van deze website. Door deze website of dienst te gebruiken, gaat u akkoord met deze voorwaarden en beleid en erkent u deze te lezen. Als u deze voorwaarden en beleid niet accepteert, gebruik deze website dan liever niet.

Deze website kan reclame, sponsoring, betaalde invoegingen of andere vormen van compensatie bevatten. Deze kunnen in sommige posts worden gebruikt, wat betekent dat we een commissie kunnen ontvangen van de gegenereerde omzet. We streven ernaar om eerlijke meningen, bevindingen, overtuigingen of ervaringen mee te geven over die onderwerpen en/of producten. De meningen die op deze website worden uitgedrukt, zijn uitsluitend van onszelf. Let op, we zullen nooit een product of dienst onderschrijven die we eigenlijk niet gebruiken of waarin we niet geloven.

To Remember geeft credit waar nodig. Als u afbeeldingen op onze website of social media zou zien verschijnen waarvan de credit niet juist werd geplaatst, kunt u het via mail laten weten: hello@toremember.be, en we zetten dit zo snel mogelijk recht.

Gebruiksvoorwaarden

Wanneer u producten van To Remember download gaat u akkoord met volgende voorwaarden: de producten die te downloaden zijn op www.toremember.be zijn eigendom van To Remember en zijn vrij voor persoonlijk gebruik. U mag deze niet gebruiken voor commerciële doeleinden.

Credits

U mag wanneer u iets inspirerend vindt op deze website wat u graag wilt reposten, gebruiken op uw eigen website of social media op voorwaarde dat u erbij vermeld dat de afbeeldingen gemaakt werden door To Remember. Geef ons alstublieft de nodige credit en voeg een link toe naar onze website. Alle inhoud van © To Remember moet gecrediteerd en gekoppeld zijn aan het oorspronkelijke bericht. Dank je!

Comments

Commentaar is welkom, maar we behouden ons het recht om opmerkingen naar onze discretie te verwijderen of te bewerken, met name als ze onjuist, offensief, onbeleefd zijn, heiligschennis of spam, haatspraak of spitse aanvallen op elk individu of groep bevatten. Kritiek die de schrijver of gemeenschap aanvalt, wordt niet geduld.

Aansprakelijkheid

U stemt dat we onder geen omstandigheden aansprakelijk zijn voor directe, indirecte, incidentele gevolgen of andere schade die voortvloeit uit het gebruik van de website of onze diensten.

Wijzigingsvoorwaarden

Wij kunnen te allen tijde deze voorwaarden wijzigen. Dergelijke wijzigingen worden onmiddellijk van kracht bij het plaatsen van de nieuwe voorwaarden op deze website. Elk gebruik van de website of dienst door u betekent dat u deze wijzigingen accepteert. Wij behouden ons het recht voor om elk gedeelte van onze website en service, inclusief deze voorwaarden, te allen tijde bij te werken. Wijziging van deze voorwaarden is effectief op deze pagina en hieronder gedateerd.

 

Als u vragen heeft over onze voorwaarden of beleid, kunt u ons mailen op hello@toremember.be.