BABY ON THE WAY — De studio en webshop zullen gesloten zijn van 28 juni t/m november 2024. Alle projecten worden in november terug opgestart. Dankjewel voor je geduld!
BABY ON THE WAY — De studio en webshop zullen gesloten zijn van 28 juni t/m november 2024. Alle projecten worden in november terug opgestart. Dankjewel voor je geduld!

Geboortedrukwerk op maat  —

 

Al ons geboortedrukwerk wordt op maat gemaakt. Elk project is uniek en de opties zijn eindeloos, neem ons dus ook gerust mee in jullie wildste ideeën.

We gebruiken steeds materialen van de beste kwaliteit, van mooie papiersoorten tot verschillende printmethoden. Alles vertrekt en eindigt bij jullie, wie jullie zijn en waar jullie blij van worden. Jullie zien het project groeien van aan de start tot het finale resultaat bij jullie op de keukentafel.

Ons aanbod
.

 

Geboortekaartje —

De geboorteaankondiging van jullie kleintje is het eerste wat jullie lieve vrienden en familie te zien krijgen. Een kaartje dat nieuw leven aankondigt, eentje dat meer is dan enkel papier en een verhaal vertelt met verschillende laagjes. Eentje dat gemaakt wordt met veel zorg – eentje om voor jaren op de kast te zetten.


Detailkaart / babyborrelkaartje — 

Geef jullie lievelingsmensen alle belangrijke details mee die ze zeker niet mogen vergeten zoals alle info over de babyborrel of cadeau suggesties. Of vertellen jullie graag nog een verhaal over jullie gezin? Alles kan.


Geboortesuiker en fijne attenties —

Laat je vrienden en familie helemaal verpletterd staan en trek jullie stationery door naar de geboortesuiker. Wat zoets, wat warms of wat feest? Ik zorg voor een mooie verpakking!

 

De opties zijn eindeloos. Contacteer ons daarom ook gerust mocht je andere ideeën hebben.

 

 

Tijdsduur

 

We werken elke maand met een beperkt aantal klanten; aarzel vooral niet om zo snel mogelijk een plekje in onze agenda te verzilveren. Het maken van een geboorteaankondiging zouden immers geen bron van zenuwen moeten zijn, maar wel een feestje. 

Het hele proces duurt normaliter tussen de 8 – 12 weken vanaf het eerste gesprek tot het moment dat jullie geboortekaartjes klaar zijn voor verzending. Jullie plekje boeken jullie best 5 tot 6 maanden voor de uitgerekende datum.

Op zoek naar meer informatie?
Blader hier even door onze meest gestelde vragen. 

 

Investering

 

Zie de geboorteaankondiging en andere papierwaren niet gewoon als papier. Zie het als een kostbaar en tastbaar aandenken aan één van de mooiste dagen uit jullie leven. Laten we er dus maar iets moois van maken. Iets wat iedereen graag bijhoudt en op de kast zet en wat jullie je kleinkinderen nog laten zien wanneer jullie oud en grijs zijn.

 

Onze papierwaren beginnen gemiddeld vanaf 2000 euro (ontwerp + productie).
Ontdek de gemiddelde kosten van onze papierwaren in de F.A.Q.

We kunnen haast niet wachten om wat van je te horen en om voor jullie iets persoonlijk en unieks te ontwerpen. Vul de vragenlijst hieronder in en we komen snel bij je terug met meer informatie.