Huwelijksdrukwerk op maat  —

 

Alles wordt op maat gemaakt en speciaal voor jullie ontworpen. Elk element wordt op jullie als koppel afgestemd, waardoor je stationery voor 100% uniek is.

We gebruiken steeds materialen van de beste kwaliteit, van mooie papiersoorten tot verschillende printmethoden. Alles vertrekt en eindigt bij jullie, wie jullie zijn en waar jullie blij van worden. Jullie zien het project groeien van aan de start tot het finale resultaat bij jullie op de keukentafel.

Ons aanbod
.

 

Save The Dates —

Save the dates worden vaak gebruikt als eerste aankondiging van het huwelijk. Zo weten je gasten ruim op tijd welke datum ze moeten vrijhouden in hun agenda. Zeer handig wanneer er familie of vrienden in het buitenland wonen of wanneer jullie zelf trouwen in het buitenland.


Uitnodigingen —

De huwelijksuitnodiging is het eerste wat je gasten te zien krijgen. Hiermee geef je alvast een voorproefje van jullie speciale dag.


RSVP – kaart —

Deze kleine kaartjes zijn misschien wel één van de belangrijkste. Ze helpen je om met een geruster hart jullie huwelijksfeest te plannen. Je gasten geven aan of ze al dan niet aanwezig zullen zijn maar kunnen bijvoorbeeld ook hun voedselallergieën en/of favoriete dansnummer doorgeven.


Detail kaart — 

Geef jullie gasten alle belangrijke details mee die ze zeker niet mogen vergeten zoals de adresgegevens, de route, dresscode, website of cadeau suggesties.


Dagelementen (menu’s, naamkaartjes, tafelnummers, tafelplan) —

Laat je gasten helemaal verpletterd staan door jullie stationery door te trekken naar mooie (papieren) menukaarten, naamkaartjes, tafelnummers en een groot tafelplan.


Programmaboekjes —

Hou je gasten op de hoogte met wat ze op jullie grote dag (of weekend) mogen verwachten.


Signalisatie —

Wijs je gasten snel (en sfeervol) de weg naar de locatie, de ceremonie, de plek waar het feest gaat losbarsten, de photobooth of de bar.


Welkomstbord —

Een welkomstbord dat na jullie huwelijk een fijn onderdeel wordt van jullie interieur? Dat kan! Hoe leuk is het dat gasten uit hun auto stappen en meteen de link zien met de uitnodiging die hen al nieuwsgierig maakte?


Bedankkaartjes —

Bedank je liefste familie en vrienden voor het komen, het delen van jullie vreugde en bij te dragen aan een onvergetelijke dag. Steek bij het bedankkaartje nog wat mooie foto’s van hen en jullie en je hebt een prachtig aandenken.

 

De opties zijn eindeloos. Contacteer ons daarom ook gerust mocht je andere ideeën hebben.

 

 

Tijdsduur

 

We werken elke maand met een beperkt aantal klanten; aarzel vooral niet om zo snel mogelijk een plekje in onze agenda te verzilveren. Huwelijksuitnodigingen zouden immers geen bron van zenuwen moeten zijn, maar wel een feestje. 

Het hele proces duurt normaliter tussen de 8 – 12 weken vanaf het eerste gesprek tot het moment dat jullie uitnodigingen klaar zijn voor verzending. Jullie plekje boeken jullie best (minstens) 6 maanden voor de trouwdatum.

Op zoek naar meer informatie?
Blader hier even door onze meest gestelde vragen. 

 

Investering

 

Zie je uitnodigingen en andere papierwaren niet gewoon als papier. Eenmaal de taart is opgegeten en de bloemen verwelkt zijn heb je nog maar een paar tastbare items over om je te doen herinneren aan die mooie dag. De foto’s, de jurk die helemaal vanachter in je kast hangt en ja… je stationery. Laten we er dus maar iets moois van maken. Iets wat iedereen graag bijhoudt en wat je je kleinkinderen nog laat zien wanneer jullie oud en grijs zijn.

 

Onze papierwaren beginnen gemiddeld vanaf 2000 euro (ontwerp + productie).
Ontdek de gemiddelde kosten van onze papierwaren in de F.A.Q.

We kunnen haast niet wachten om wat van je te horen en om voor jullie iets persoonlijk en unieks te ontwerpen. Vul de vragenlijst hieronder in en we komen snel bij je terug met meer informatie.