BABY ON THE WAY — De studio en webshop zullen gesloten zijn van 28 juni t/m november 2024. Alle projecten worden in november terug opgestart. Dankjewel voor je geduld!
BABY ON THE WAY — De studio en webshop zullen gesloten zijn van 28 juni t/m november 2024. Alle projecten worden in november terug opgestart. Dankjewel voor je geduld!

Algemene voorwaarden

.

 

Deze voorwaarden zijn wettelijk bindend. Het is dan ook uw verantwoordelijkheid om deze algemene voorwaarden aandachtig te lezen voordat u een van onze producten of diensten koopt, gebruikt of opent. Door een bestelling te plaatsen gaat u akkoord met volgende algemene voorwaarden.

 

Contact informatie 

 

Als u vragen heeft over de algemene voorwaarden of over ons beleid kunt u ons mailen naar hello@toremember.be

Gegevens hoofdkantoor
To Remember
Victor Kegelsstraat 4 A7
2880 Bornem (België)

VAT/BTW nummer
BE0780657681

 

De termen ‘wij’, ‘ons’ en ‘onze’ refereren naar Anisa Spiessens (creative director, zaakvoerder) en To Remember als creatieve studio. Deze website is een portfolio van al To Remember’s projecten en diensten. De website, inclusief alle hierin gepresenteerde materialen en alle online diensten die hier worden aangeboden, zijn onderworpen aan de volgende voorwaarden en beleidslijnen.

 

Algemeen   —

 

To Remember verstrekt de informatie op deze website als een openbare dienst voor informatieve doeleinden. De informatie op deze pagina’s moet niet als advies worden gebruikt. Echter kan u zich op deze website abonneren op bepaalde diensten, waarbij u akkoord gaat met de voorwaarden en/of contract van To Remember.

Wij geven geen garantie dat de verstrekte informatie, ongeacht de bron (de inhoud), accuraat, compleet, betrouwbaar, actueel of foutvrij is. We verwerpen alle aansprakelijkheid voor onjuistheid, fout of onvolledigheid in de inhoud. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bezoekers, klanten en alle andere gebruikers van deze website. Door deze website of dienst te gebruiken, gaat u akkoord met deze voorwaarden en beleid en erkent u deze te lezen. Als u deze voorwaarden en beleid niet accepteert, gebruik deze website dan liever niet.

Deze website kan reclame, sponsoring, betaalde invoegingen of andere vormen van compensatie bevatten. Deze kunnen in sommige posts worden gebruikt, wat betekent dat we een commissie kunnen ontvangen van de gegenereerde omzet. We streven ernaar om eerlijke meningen, bevindingen, overtuigingen of ervaringen mee te geven over die onderwerpen en/of producten. De meningen die op deze website worden uitgedrukt, zijn uitsluitend van onszelf. Let op, we zullen nooit een product of dienst onderschrijven die we eigenlijk niet gebruiken of waarin we niet geloven.

To Remember geeft credit waar nodig. Als u afbeeldingen op onze website of social media zou zien verschijnen waarvan de credit niet juist werd geplaatst, kunt u het via mail laten weten: hello@toremember.be, en we zetten dit zo snel mogelijk recht.

 

Gebruiksvoorwaarden

Wanneer u producten van To Remember download gaat u akkoord met volgende voorwaarden: de producten die te downloaden zijn op www.toremember.be zijn eigendom van To Remember en zijn vrij voor persoonlijk gebruik. U mag deze niet gebruiken voor commerciële doeleinden.

 

Credits

U mag wanneer u iets inspirerend vindt op deze website wat u graag wilt reposten, gebruiken op uw eigen website of social media op voorwaarde dat u erbij vermeld dat de afbeeldingen gemaakt werden door To Remember. Geef ons alstublieft de nodige credit en voeg een link toe naar onze website. Alle inhoud van © To Remember moet gecrediteerd en gekoppeld zijn aan het oorspronkelijke bericht. Dank je!

 

Comments

Commentaar is welkom, maar we behouden ons het recht om opmerkingen naar onze discretie te verwijderen of te bewerken, met name als ze onjuist, offensief, onbeleefd zijn, heiligschennis of spam, haatspraak of spitse aanvallen op elk individu of groep bevatten. Kritiek die de schrijver of gemeenschap aanvalt, wordt niet geduld.

 

Aansprakelijkheid

U stemt dat we onder geen omstandigheden aansprakelijk zijn voor directe, indirecte, incidentele gevolgen of andere schade die voortvloeit uit het gebruik van de website of onze diensten.

 

Wijzigingsvoorwaarden

Wij kunnen ten allen tijde deze voorwaarden wijzigen. Dergelijke wijzigingen worden onmiddellijk van kracht bij het plaatsen van de nieuwe voorwaarden op deze website. Elk gebruik van de website of dienst door u betekent dat u deze wijzigingen accepteert. Wij behouden ons het recht voor om elk gedeelte van onze website en service, inclusief deze voorwaarden, te allen tijde bij te werken. Wijziging van deze voorwaarden is effectief op deze pagina en hieronder gedateerd.

 

 

Webshop  —

 

Prijzen

De verkoopprijzen zijn uitgedrukt in euro’s. 
To Remember behoudt zicht het recht voor om de op de website vermelde prijzen op elk gewenst moment te wijzigen. De producten worden echter gefactureerd op basis van de tarieven die van toepassing waren op het moment van bestellen. In het geval dat artikelen op de website onjuist geprijsd zijn, behouden wij ons het recht voor om bestellingen die voor de vermelde producten zijn geplaatst tegen de verkeerde prijs te annuleren en terug te betalen.

De prijzen op de webshop zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten en postzegels. Meer over de verzendkosten lees je hieronder.

 

Betaling

Onze webshop stelt drie verschillende betaalmethodes ter beschikking:

– Bancontact
– KBC/CBC Payment Button
– iDEAL

De bestelling wordt pas in behandeling genomen als de betaling voldaan en goedgekeurd is door uw bank.

 

Verzending

To Remember streeft ernaar om bestellingen 2 dagen na ontvangst van de betaling ter verzending aan te bieden. Hiertoe is To Remember echter niet verplicht. De uiterste levertermijn is 30 dagen na plaatsing van de bestelling. Indien het niet mogelijk blijkt een bestelling binnen 30 dagen te leveren*, wordt u daarover per e-mail geïnformeerd en heeft u het recht uw bestelling kosteloos te annuleren. Het door u betaalde bedrag wordt dan binnen de 5 werkdagen teruggestort op uw rekeningnummer.

*Nota: als er op de webshop bij het product duidelijk verwezen werd naar een pre-order systeem waarbij de datum van levering van het product genoteerd staat geldt dit niet.

 

De tarieven voor verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij ‘afrekenen’ getoond. Er wordt enkel geleverd naar België en Nederland tenzij anders overeengekomen via e-mail. U dient tijdens het bestelproces op de website een keuze te maken uit de verzendmethoden die u worden aangeboden. Verzenden op een andere wijze is niet mogelijk. Afhalen in onze studio in Bornem kan mits afspraak via e-mail.
Verzendingen van bestellingen gebeuren steeds door gekende verzendbedrijven en vinden plaats onder volledige verantwoordelijkheid van het verzendbedrijf. Voor beschadiging, vermissing of andere problemen tijdens de verzending is To Remember niet aansprakelijk. 

 

Retour

Artikelen retourneren kan binnen de 14 dagen. Gelieve ons hiervoor eerst via e-mail te contacteren. Wanneer u artikelen ruilt of retourneert, dient u zelf de kosten van de retourzending voor uw rekening te nemen. Correctheid van adresgegevens is de verantwoordelijkheid van de klant. Indien een bestelling om deze reden niet aankomt, wordt er geen nieuwe order kosteloos verzonden. 

 

Semi-custom uitnodigingen  —

Uitvoering van de bestelling

Zorg ervoor dat het e-mailadres dat uw doorgeeft bij uw bestelling correct is. Dit is het e-mailadres dat wordt gebruikt voor communicatiedoeleinden. We nemen binnen 24-72 werkuren contact met u op waarbij u een formulier ontvangt dat u kan invullen met de tekst voor uw uitnodigingen. Vanaf het moment dat u de definitieve tekst voor uw uitnodigingen hebt ingediend, duurt het 4-6 werkdagen wanneer u het eerste digitale ontwerp ontvangt. Elke correctieronde duurt 2-3 werkdagen. Zodra uw bestelling helemaal is goedgekeurd zullen we uw bestanden klaarmaken voor druk.

Bestellingen die digitaal gedrukt worden duren ongeveer 10-15 werkdagen. Letterpress en foliedruk orders duren ongeveer 15-20 werkdagen. Voor extra afwerkingen zoals lint- en waszegels rekenen we 5 dagen erbij.

Extra aanpassingen  – 

Voor elke extra aanpassing/ontwerpronde rekenen we een uurtarief van € 50,00 aan.

Spoedorders  – 

Spoedorders bekijken we op basis van beschikbaarheid en drukte. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om te laten weten of we uw bestelling kunnen uitvoeren binnen de termijn al dan niet. Bij spoedorders wordt er steeds een toeslag van 30% gerekend.

Handgemaakte producten  – 

Handgeschept papier, handgemaakte waszegels en elk ander stuk van uw uitnodigingen dat is opgegeven als “handgemaakt”, kan variëren vanwege de handgemaakte aard. Kleuren kunnen op verschillende schermen variëren, dus we raden u aan een kleurenpakket te bestellen voordat uw bestelling in productie gaat.

Kleuren representatie  – 

We streven ernaar de kleuren die op onze website worden weergegeven zo nauwkeurig mogelijk weer te geven, maar we kunnen niet garanderen dat de afgedrukte kleur er precies zo uitziet als de kleur op uw scherm. Als u zich zorgen maakt over uw kleurkeuze, is het sterk aanbevolen om een stalenset van To Remember te kopen.

Proefdruk  – 

Zorg ervoor dat u alle proefdrukken grondig controleert, inclusief inhoud, spelling, lay-out, formaten, kleur, type, lettergrootte en inktkleur.

Iedere proefdruk wordt in rekening gebracht en dient door de klant betaald te worden.

 

Bezorging

De verzendkosten voor alle huwelijksuitnodigingen en andere papierwaren worden berekend zodra het project is voltooid, gewogen en klaar is voor verzending. De prijs voor verzending is afhankelijk van de grootte van uw project. Er wordt automatisch € 6,00 verzendkosten voor België en € 10,50 voor Nederland toegevoegd aan uw bestelling. Dit bedrag wordt genoteerd op uw laatste verzendfactuur. Mochten er bijkomende verzendkosten zijn door de grootte en/of gewicht van het pakket is de klant hiervoor verantwoordelijk en wordt er gevraagd om het resterende bedrag te betalen via een afzonderlijke factuur. Zodra de factuur is betaald, wordt de bestelling verzonden.

Alle pakketten bevatten een trackingnummer voor verzending. We raden aan om uw stationery zo vroeg mogelijk te bestellen om enige vertraging of problemen met de levering te vermijden. Hou er rekening mee dat voor internationale bestellingen mogelijk belasting of tarief in rekening wordt gebracht bij binnenkomst in uw land. Alle douane- en invoerbelastingen die van toepassing zijn, zijn de verantwoordelijkheid van de klant.

* Let op: als de klant afwezig is of het leveringsbedrijf ondervindt problemen tijdens het leveren, dan behoudt het leveringsbedrijf zich het recht voor om uw pakket bij een afhaalpunt af te leveren. 

Deze levertijden dienen alleen ter informatie en geven geen garantie. 
Dit zijn de gemiddelde levertijden die onze leveringsbedrijven hebben vastgesteld. Aangezien de bezorging door onafhankelijke leveringsbedrijven wordt verzorgd, kan To Remember niet verantwoordelijk worden gesteld voor mogelijke problemen na de verzending van de bestelling.
To Remember belooft echter alle nodige informatie te verstrekken zodat de klant zijn/haar pakket kan volgen. 

De producten reizen op eigen risico van de klant. Bij ontvangst van de bestelde producten dient hij/zij de producten te controleren. Deze controle heeft betrekking op de kwaliteit, de hoeveelheid, de referenties van de artikelen en de naleving van de bestelling.

 

Herroepingsrecht

Op grond van de geldende wettelijke bepalingen beschikt de klant over een termijn van 14 dagen na ontvangst van zijn bestelling om het herroepingsrecht te doen gelden. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op gepersonaliseerde producten.

Retourneren van op maat gemaakte producten   –

Helaas laten onze op maat gemaakte producten het ons niet toe om terugbetaling of ruilingen te accepteren. Het is ons doel dat de klant tevreden is met ons product, dus om deze reden zijn meerdere goedkeuringen vereist tijdens het ontwerpproces. Het definitieve digitale ontwerp wordt samen met een definitief goedkeuringsformulier via e-mail naar de klant verzonden. Het is zijn/haar verantwoordelijkheid om alles te controleren en ervoor te zorgen dat er geen fouten zijn. Zodra we een ondertekende goedkeuring hebben ontvangen, zijn er extra kosten verbonden aan wijzigingen.

Wanneer de klant zijn/haar bestelling ontvangt, inspecteer hij/zij ze zorgvuldig en laat het ons binnen de 7 dagen na ontvangst weten mocht er een fout zijn. Als er door onze fout een drukfout werd gemaakt, zullen we de papierwaren opnieuw laten drukken of een creditering voor de drukfout verstrekken. Als er een fout is in de formulering die door de klant werd goedgekeurd, moeten de kosten voor herdruk door de klant worden gedragen.

 

Auteurs- en ontwerprechten

To Remember behoudt de rechten op alle ontwerpen die ze maken. Onze ontwerpen zijn niet beschikbaar in enige digitale vorm, tenzij schriftelijk besproken. Alle bestanden (ontwerpen, afbeeldingen, …) die tijdens onze communicatie worden uitgewisseld, dienen alleen als REVIEW. Elk ongeautoriseerd gebruik van de uitgewisselde inhoud, zowel digitaal als fysiek, wordt beschouwd als een schending van To Remember’s intellectuele eigendomsrechten. U mag de betreffende informatie / inhoud niet reproduceren, decompileren, wijzigen of daarvan afgeleide werken maken.