Your wedding stationery tells a story, it evokes a mood.

_

We geloven er sterk in dat het eerste moment van jouw belangrijke dag begint wanneer de eerste gasten hun uitnodiging ontvangen. Het zet meteen de toon voor het event. Maar stationery gaat verder dan alleen een uitnodiging. Zo kan je ook voor RSVP-kaarten, ‘on the day’-stationery (naamkaartjes, welkomstborden, menukaarten, …), cadeaubonnen, bedankkaartjes en veel meer bij ons terecht. We ontwerpen alles op maat, ieder project beginnende van nul. Zo heb je altijd een uniek ontwerp volledig afgestemd op jouw wensen.

CONTACTEER ONS VOOR MEER DETAILS

Op maat gemaakte stationery

De allermooiste momenten in het leven maken we onvergetelijk.
Met oog voor detail, veel liefde én creativiteit zorgen wij voor een uniek totaalconcept van jouw belangrijke dag.

OPTIES

Save the date
Uitnodiging
Extra ‘on the day’- stationery: denk aan RSVP-kaarten, parkingkaarten, menukaarten, naamkaartjes, lakzegels, persoonlijke postzegels, blinddrukstempels, thank-you kaartjes en meer.

De kosten en mogelijkheden zijn van vele factoren afhankelijk. Het is dus ook het beste om met ons te overleggen tijdens het kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en budget en op basis daarvan maken wij een offerte op. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.