Stationery

(noun), writing and other office materials

Alles wat je nodig hebt om een memorabele dag compleet te maken en perfect aan te kleden. Het gaat niet enkel om de aankondiging maar ook fijne attenties, menukaartjes, naamkaartjes, een tafelplan en bedankjes.

 

Gaan jullie trouwen? Verwachten jullie een klein wondertje? Of vieren jullie een ander groots feest?

 

Zie een huwelijksuitnodiging, geboortekaartje en andere papierwaren niet gewoon als papier. Zie het als een kostbaar en tastbaar aandenken aan één van de mooiste dagen uit jullie leven. Laten we er dus maar iets moois van maken. Iets wat iedereen graag bijhoudt en op de kast zet en wat jullie je kleinkinderen nog laten zien wanneer jullie oud en grijs zijn.

Stationery gaat verder dan alleen een aankondiging. Zo kan je ook voor detail en RSVP-kaarten, ‘on the day’-stationery (naamkaartjes, welkomstborden, menukaarten, fijne attenties …), bedankkaartjes en veel meer bij ons terecht.

 

 

Geboortedrukwerk

 

Al ons geboortedrukwerk wordt op maat gemaakt. Elk project is uniek en de opties zijn eindeloos, neem ons dus ook gerust mee in jullie wildste ideeën.

Uiteraard kan je ook bij ons terecht voor de geboortesuiker en fijne attenties die volledig in lijn liggen met de aankondiging.

 

 

Huwelijksdrukwerk

Wanneer je met ons werkt heb je twee opties:

.

TIJDSDUUR 4-6 WEKEN  |  mail ons en ontvang onze brochure vol met informatie en tarieven 

Semi-custom stationery

De perfecte keuze wanneer jullie houden van onze ontwerpen maar jullie werken onder tijdsdruk of rekening moeten houden met een gelimiteerd budget.

VERWERKINGSTIJD


5 werkdagen + 2 of 3 dagen voor eventuele correcties

Drukken   10 – 15 werkdagen
Afwerken   2 – 5 werkdagen
Levering   48h

Minimale bestelhoeveelheid    40 stuks 

Inbegrepen
1 ontwerpronde
ontwerp + drukkkosten

 

TIJDSDUUR 6-8 + WEKEN  |  mail ons en ontvang onze brochure vol met informatie en tarieven 

Custom stationery

We gebruiken steeds materialen van de beste kwaliteit, van mooie papiersoorten tot verschillende printmethoden. Alles vertrekt en eindigt bij jullie, wie jullie zijn en waar jullie blij van worden. Jullie zien het project groeien van aan de start tot het finale resultaat bij jullie op de keukentafel.

VERWERKINGSTIJD


Duur ontwerpproces varieert per project

Drukken   10 – 15 werkdagen
Afwerken  2 – 5 werkdagen
Levering   48h

Geen minimale bestelhoeveelheid

Inbegrepen
3 ontwerprondes + 1 laatste check op fouten, papieradvies én alle ontelbare momenten dat jullie in mijn hoofd zitten en ik non-stop over jullie project nadenk en onderzoek doe

Niet inbegrepen
drukkosten