Hou er rekening mee dat alles in onze studio met de hand en met veel liefde gemaakt wordt.
Webshop bestellingen worden één keer per week, op donderdag, verzonden.
Hou er rekening mee dat alles in onze studio met de hand en met veel liefde gemaakt wordt.
Webshop bestellingen worden één keer per week, op donderdag, verzonden.

About the studio   —

To Remember is een kleine (fijne) studio; de focus ligt op bijzondere papierwaren en grafische ontwerpen die bijblijven.

 

To Remember is een grafische studio. Zo maak ik – Anisa – enerzijds logo’s en huisstijlen voor bedrijven, anderzijds stel ik mooie papierwaren (stationery dus) samen voor koppels die gaan trouwen of een kindje verwachten maar evengoed voor andere soorten events.

To Remember is te herkennen aan een grote liefde voor papier en de ambacht die er achter schuil gaat. En ja, ik heb een duidelijke voorliefde voor minimalistische, kwalitatieve en doordachte ontwerpen. Of dat betekent dat ik een overvloed aan kleur zou bannen of enkel binnen dat ene plaatje pas? Nee hoor – achter de schermen blijf ik geboeid door meer dan een ontwerpstijl.

 

 

 

featured in
.

Libelle, Bossy, Stijlvol Wonen, Nina HLN, Wat Zij Wil-podcast, Salino
vtwonen, Goed Gevoel, Flair, Engaged.nl, The Bride Side, House of Weddings

foto’s – Elke Van den Ende                 

onze studio
.

 

Het kloppend hart van To Remember. Daar waar we bijna al onze beelden maken, waar we schrijven, brainstormen, ontwerpen en al jullie orders inpakken. Dé plek waar we nieuwe ideeën ontwikkelen en elke dag wat groeien. Gevestigd in Bornem, op de bovenste verdieping van een oude brouwerij, met een fantastisch uitzicht. Je bent zo welkom.