BABY ON THE WAY — De studio en webshop zullen gesloten zijn van 28 juni t/m 4 november 2024. Alle projecten worden in november terug opgestart. Dankjewel voor je geduld!
BABY ON THE WAY — De studio en webshop zullen gesloten zijn van 28 juni t/m 4 november 2024. Alle projecten worden in november terug opgestart. Dankjewel voor je geduld!

Design isn’t just about how it looks.
It’s about how it makes people feel.


Design gaat niet gewoon over hoe iets eruit ziet. Het gaat om het creeëren van een gevoel. Met je merk en huisstijl kan je je onderscheiden en bepaal jij hoe klanten je bedrijf zullen zien. Samen met onze klanten halen we de diepere betekenis achter hun bedrijf naar voren. Onze missie als creatieve partner is om je te inspireren, aan te moedigen, actie te ondernemen en je ideeën om te zetten in de realiteit.

We hebben het aanbod van vaardigheden die nodig zijn om een vooruitstrevend ontwerp te creëren waardoor jouw bedrijf ook werkelijk groeit. Onze brandingpakketten omvatten logo’s, visitekaartjes, briefhoofden, verpakkingen, promotiemateriaal, social media posts en veel meer.

onze klanten zijn
.

 

De ondernemende dromers met een onuitputtelijke passie. Zij die leven voor hun roeping en met hun unieke skills, anderen helpen. Onze klanten hebben een oog voor schoonheid en de mooie dingen des levens. Ze zijn artistiek, ambitieus, hebben grootse dromen en een visie. Ze houden van een uniek product, voorzien van tijd, kwaliteit en ja, ook wel wat exclusiviteit.

To Remember geeft deze creatieve ondernemers de tools die ze nodig hebben om opgemerkt te worden in hun branche. Met een persoonlijke aanpak, duiken we mee in hun verhaal en merk en helpen we een verbinding te creëren met hun ideale klant. 

 

Of je passies nu liggen in het vertellen of visualiseren van verhalen, huidverzorging, bloemen, duurzame mode of interieurartikelen – wij zijn er om je vertrouwde creatieve gids te zijn wanneer jij klaar bent om van start te gaan met dit volgende hoofdstuk van je bedrijf. 

Your custom design package —

 

 

The Essentials

Omdat elk project anders is werken we met een basispakket, dat alle essentiële benodigdheden omvat om je op weg te helpen naar een zinvolle merkidentiteit en visuele aanwezigheid. Dit pakket kan je aanvullen met alle items die jij nodig hebt.

Na een eerste kennismakingsgesprek gaan we op zoek naar jouw noden en verwachtingen, timeline en specifieke doelen. Van daaruit maken we een persoonlijke offerte voor je op met een voorstel dat voor jou het beste werkt.

 

wat jouw pakket kan inhouden

 

Primair logo
Alternatief logo
Submark
Kleurenpalet
Lettertypes
Illustraties
Patronen
Social media kit
Huisstijlgids
Stationery items
Website ontwerp

en zo veel meer.

 

We kunnen haast niet wachten om wat van je te horen en om te kijken of we een goede match zijn. First things first – vul de vragenlijst hieronder in en we komen snel bij je terug met meer informatie.