Design isn’t just about how something looks. It’s about how it makes people feel.

 

Design gaat niet gewoon over hoe iets eruit ziet. Het gaat om het creeëren van een gevoel. Met je merk en huisstijl kan je je onderscheiden en bepaal jij hoe klanten je bedrijf zullen zien. Samen met onze klanten halen we de diepere betekenis achter hun bedrijf naar voren. Onze missie als creatieve partner is om je te inspireren, aan te moedigen, actie te ondernemen en je ideeën om te zetten in de realiteit.

We hebben het aanbod van vaardigheden die nodig zijn om een vooruitstrevend ontwerp te creëren waardoor jouw bedrijf ook werkelijk groeit. Onze brandingpakketten omvatten logo’s, visitekaartjes, briefhoofden, verpakkingen, promotiemateriaal, social media posts en veel meer.

Our design process —

LET’S MEET!

Alles begint met een eerste kennismaking. Tijdens dit gesprek bekijken we, afhankelijk van het project, jouw plannen, dromen en doelen. Ook beantwoorden we de vragen die je mogelijk al hebt. Bij een wederzijdse klik kunnen we na enkele administratieve formaliteiten (contractvoorwaarden etc.) meteen van start gaan. Hierna zijn we klaar om onze reis samen te starten.

ONTDEKKEN & BRAINSTORMEN

Een ontwerp of nieuwe huisstijl is altijd het gevolg van een doordacht ontdekkingsproces. Waarvoor staan jullie? Wat verkopen jullie? En welke klanten spreken jullie aan? Hierna maken we een inspiratiebord dat afstemt met het gevoel dat u uw bedrijf wilt doen oproepen én ontdekken we zo hoe we een echte connectie met uw klanten kunnen creëren door middel van ontwerp.

STRATEGIE

Vanuit de brainstormsessie vertalen we een ontwerp dat de essentie van uw bedrijf en diepgewortelde waarden weerspiegelt. Onze gesprekken en het inspiratiebord zullen gegoten worden in een gids (PDF) waarin uw missie, merk, inspiratie en kleurenpallet omschreven worden. Hierdoor hebben beide partijen zicht op de specifieke ontwerprichting en geeft het meteen de toon van uw nieuwe huisstijl. Hierdoor kunnen we ook zien of we op dezelfde golflengte zitten vooraleer we beginnen met ontwerpen.

ONTWERPEN

Met de strategie en het inspiratiebord in het achterhoofd werken we een aantal logo ontwerpen uit en maken we een mooie presentatie van alle voorstellen. Drie ontwerprondes geven u de mogelijkheid om uw logo te verfijnen en perfectioneren totdat u tevreden bent.

Nadat het logo op punt staat gaan we verder met bijkomende lettertypes, kleuren, patronen, iconen en andere leuke dingen die je huisstijl compleet maken. Daaropvolgend komen de media-uitwerkingen zoals visitekaartjes, briefhoofden, verpakkingen, bestickering enzovoort.


UW NIEUWE HUISSTIJL IS GEBOREN!

U ontvangt alle definitieve bestanden die u nodig heeft om aan de slag te gaan. Daarnaast staan we steeds klaar om bijkomende uitwerkingen te realiseren en geven we graag advies en tips over nieuwe ideeën om je huisstijl verder te implementeren.

The Essentials

Een eenvoudig pakket, perfect voor startende bedrijven. Dit basis pakket omvat de essentiële benodigdheden om u op weg te helpen naar een zinvolle merkidentiteit en visuele aanwezigheid.

WAT IS INBEGREPEN

Inspiratiebord
Logo + Alternatief logo
Drie ontwerprondes + feedback
Kleurenpalet
Typografie advies
1 Print of Web media-uitwerking
Social media lancerings kit
Huisstijl bord & richtlijnen
Definitieve bestanden voor Print & Web
Tips en aanraders van To Remember

The Complete Brand

Een volledige huisstijl perfect voor bedrijven die een indrukwekkende en complete ervaring willen creëren voor hun publiek. We maken een prachtig merk dat alles omvat wat nodig is en waarbij de unieke details van elk verhaal en elke persoonlijkheid worden benadrukt.

View an example

Let’s get started!
—  

WAT IS INBEGREPEN

Inspiratiebord
Logo + 1-2 Alternatieve logo’s
Typografie + Kleurenpalet
Patroon of Illustratie
2-3 Print of Web media-uitwerkingen
Social media lancerings kit
Huisstijl bord & richtlijnen
Definitieve bestanden voor Print & Web
Tips en aanraders van To Remember

CONTACTEER ONS VOOR MEER DETAILS

Let’s go all the way

Ideaal voor diegenen die all the way willen gaan en een hele ervaring willen creëren rondom hun merk. Til uw merk naar een hoger niveau en trek het volledig door, er zijn tal van mogelijkheden!

Let’s get started!
—  

OPTIES

Typografie, Illustraties, Patronen
Menukaarten, Naamkaartjes
Welkomstborden, Signalisatie
Posters, Flyers, Brochures
Advertenties, Uitnodigingen
Boeken, Magazines, Catalogus
Kledij, Stickers, Labels
Kantoorartikelen (stationery) en verpakkingen
Promotiemateriaal
Website ontwerp (excl. programmeren)
Social media posts, en veel meer.