Branding voor uw merk en onderneming

Design isn’t just about how it looks. It’s about how it makes people feel.


Design gaat niet gewoon over hoe iets eruit ziet. Het gaat om het creeëren van een gevoel. Met je merk en huisstijl kan je je onderscheiden en bepaal jij hoe klanten je bedrijf zullen zien. Samen met onze klanten halen we de diepere betekenis achter hun bedrijf naar voren. Onze missie als creatieve partner is om je te inspireren, aan te moedigen, actie te ondernemen en je ideeën om te zetten in de realiteit.

We hebben het aanbod van vaardigheden die nodig zijn om een vooruitstrevend ontwerp te creëren waardoor jouw bedrijf ook werkelijk groeit. Onze brandingpakketten omvatten logo’s, visitekaartjes, briefhoofden, verpakkingen, promotiemateriaal, social media posts en veel meer.

PAKKET ÉÉN

The Essentials

Een eenvoudig pakket, perfect voor startende bedrijven of wanneer u als bedrijf op zoek bent naar een opfrissing van uw huisstijl. Wij geloven dat branding veel verder gaat dan uw logo. Dit basis pakket omvat daarom alles wat u nodig heeft om u op weg te helpen naar een zinvolle merkidentiteit en visuele aanwezigheid.

 

WAT IS INBEGREPEN

Inspiratiebord
Logo (min. 3 verschillende voorstellen)
Alternatief logo of Submark
Drie ontwerprondes + feedback
Kleurenpalet
Typografie advies (2-3 fonts)
Huisstijl bord & richtlijnen
Definitieve bestanden voor Print & Web

 

Social media pakket

Je social media profiel vormt in deze tijd, net als je website, mee het visitekaartje voor je bedrijf. Met dit pakket zorgen we ervoor dat je branding ook hier doorgetrokken wordt.

 

WAT IS INBEGREPEN

Social media lanceringskit:

Profielfoto’s Instagram & Facebook
Omslagfoto Facebook
Post: aankondiging nieuwe branding, logo
Posts: met bv. quotes of weetjes (3 verschillende) 

Instagram highlights in branding kleuren 
Instagram highlights met patroon / illustratie (5 verschillende)

PAKKET TWEE

The Complete Brand

Een volledige huisstijl perfect voor bedrijven die een indrukwekkende en complete ervaring willen creëren voor hun publiek. Dit pakket bevat alle elementen van ‘The Essentials’-pakket maar gaat nog net iets verder. We ontwikkelen een merk dat alles omvat wat nodig is en we zorgen ervoor dat uw merk mooi, strategisch en samenhangend is. Zowel voor print als voor web.

 

WAT IS INBEGREPEN

Inspiratiebord
Logo (min. 3 verschillende voorstellen)
Alternatief logo (afgeleide van hoofdlogo)
Submark
Drie ontwerprondes + feedback
Kleurenpalet
Typografie bepaling (2-3 fonts)
Huisstijl bord & richtlijnen
Definitieve bestanden voor Print en Web


Social media lanceringskit


Ontwerp visitekaartje
Ander item naar keuze (in overleg) — mogelijkheden:
uitnodiging, bedankkaartje, ontwerp factuur / offerte / briefpapier, social media posts, stickers en labels, klein promomateriaal

Drie ontwerprondes + feedback
Drukklaar maken bestanden + contact met drukkerij

 

CUSTOMIZE

À la carte

Elke huisstijl is uniek en moet voldoen aan uw zakelijke behoeften. We hebben à la carte diensten beschikbaar om een aangepaste en samenhangende merkbeleving voor uw doelpubliek te creëren. Ideaal voor diegenen die een hele ervaring willen creëren rondom hun merk. Til uw merk naar een hoger niveau en trek het volledig door, er zijn tal van mogelijkheden!

 

 

OPTIES

Posters, Flyers, Brochures
Advertenties, Uitnodigingen
Boeken, Magazines, Catalogus
Kledij, Stickers, Labels
Kantoorartikelen (stationery) en verpakkingen
Promotiemateriaal
Menukaarten, Naamkaartjes
Welkomstborden, Signalisatie
Illustraties, Patronen
Website ontwerp (excl. programmeren)
Social media posts, en veel meer.

 

Het ontwerpproces
.

 

Let’s meet!

.

Alles begint met een eerste kennismaking. Tijdens dit gesprek bekijken we, afhankelijk van het project, jouw plannen, dromen en doelen. Ook beantwoorden we de vragen die je mogelijk al hebt.

 

Brainstormen
.

Na dit gesprek verzamelen we inspiratie, omschrijven we uw missie en doelen en gieten we dit samen in een inspiratiebord. Een ontwerp of nieuwe huisstijl is altijd het gevolg van een doordacht ontdekkingsproces. Waarvoor staan jullie? Wat verkopen jullie? En welke klanten spreken jullie aan? Het inspiratiebord wordt afstemt met het gevoel dat u uw bedrijf wilt doen oproepen én ontdekken we zo hoe we een echte connectie met uw klanten kunnen creëren door middel van ontwerp. De reden van dit onderdeel is om te kijken of we op dezelfde golflengte zitten vooraleer we beginnen met ontwerpen.

 

Creëren

.

Met alle gesprekken en het inspiratiebord in het achterhoofd werken we 3 sterke logo concepten uit en maken we een mooie presentatie van deze voorstellen. Deze ontwerpen zullen de essentie van uw bedrijf en diepgewortelde waarden weerspiegelen. Na deze fase gaan we verder met 1 of 2 concepten waar we genoeg vertrouwen in hebben om mee verder te gaan. Drie ontwerprondes geven u de mogelijkheid om uw logo te verfijnen en perfectioneren totdat u tevreden bent.

 

Verfijnen

.

In deze fase van het proces gaan we alle details afstemmen die uw merk memorabel zullen maken. We gaan kijken hoe we uw merk kunnen verbeteren door middel van kleurenpaletten, lettertypes selecteren tot patronen en illustraties maken.

 

Extra uitwerkingen

Als u ervoor gekozen heeft om extra media-uitwerkingen te laten ontwerpen gaan we hier nu mee aan de slag. Of het nu briefpapier, verpakkingen, bestickering, social media-posts of iets anders is. Wij ontwerpen iets dat de ervaring die u wil creëren voor uw doelpubliek alleen maar vergroot.

 

The finishing touch

.

Dit is de allerlaatse ontwerpronde. In deze fase maken we uw huisstijlboek. Dit is een uitgebreide gids die alles samenvat wat we hebben gemaakt en hoe je het kan gebruiken. U ontvangt ook alle definitieve bestanden die u nodig heeft om zelf aan de slag te gaan. We geven je met andere woorden alle kennis en hulpmiddelen om uw nieuwe branding zelf te beheren. We laten u dus niet aan uw lot over.

 

We kunnen haast niet wachten om wat van je te horen en om te kijken of we een goede match zijn. First things first – vul de vragenlijst hieronder in en we komen snel bij je terug met meer informatie.