BABY ON THE WAY — De studio en webshop zullen gesloten zijn van 28 juni t/m november 2024. Alle projecten worden in november terug opgestart. Dankjewel voor je geduld!
BABY ON THE WAY — De studio en webshop zullen gesloten zijn van 28 juni t/m november 2024. Alle projecten worden in november terug opgestart. Dankjewel voor je geduld!

in de media

Flair

magazine 

Onze liefdeskaartjes staan in de kijker!

feb. 2023

Bossy

magazine 

In het Time-issue van Bossy deel ik mijn 7 dagelijkse en ultieme lifesavers.

mei. 2021

Stijlvol Wonen

magazine & online

In dit artikel vertel ik over mijn ultieme thuisgevoel. Wat ik doe om mij te ontspannen, hoe ik een fijne sfeer creëer aan tafel en wat ik graag klaarmaak wanneer er visite komt. In het online artikel vind je twee receptjes terug uit mijn allereerste mini kookboekje.

jan. 2021

vtwonen

magazine

De handgemaakte To Remember giftbags (vol met verrassingen en leuke papierwaren) stonden in de kijker in nr. 13 van vtwonen.

dec. 2020

Wat Zij Wil

podcast

De allereerste keer ooit dat ik werd uitgenodigd voor een podcast! En wat voor één. Met klamme handjes en een hart dat 200 km/u ging vertelde ik over hoe en waarom ik begon met To Remember, wat ik zoal doe, hoe belangrijk personal branding is en waar ik mee struggle. 

juni 2020

Bossy

online

Ik vertel over hoe een werkdag er voor mij uitziet, hoe ik ondernemen ervaar, waar ik inspiratie haal en wat er absoluut niet mag ontbreken op mijn bureau. Ik blik ook even terug op twee jaar ondernemerschap en waar ik het meest trots op ben.

nov. 2019

Libelle

magazine

Ik mocht praten over mijn grote passie voor papier en wat ik er in het dagelijkse leven mee doe.

aug. 2019

HLN Nina

online

Een artikel waarin ik vertel hoe fijn het is om anderen hun huwelijksdag onvergetelijk te maken door middel van mooie papierwaren, styling én hoe de liefde vieren verschilt per cultuur.

mei 2019

Stijlvol Wonen

magazine

In de rubriek ‘checklist voor je (tuin)feest’ heb ik het over hoe belangrijk een uitnodiging is, hoe je dit aanpakt en wat je zeker niet mag vergeten.

april-mei 2019

Engaged.nl

beursboekje & online blogpost

Ons eigen huwelijk werd online én in het beursboekje van trouwbeurs Engaged.nl gepubliceerd.

feb. 2019