Het Netwerk Atelier #2

Good food, inspiring talks & amazing connections

Het grote nieuws is eindelijk de wereld in geslingerd! Het Netwerk Atelier is terug! Na een zeer succesvolle eerste editie in 2018 én op vraag van jullie is het nu tijd voor de tweede editie. 

Het is enorm fijn om elkaar dagelijks via social media te volgen maar het verlangen naar offline connecties blijft groot. Er gaat niks boven een goed face-to-face gesprek. Het doel van Het Netwerk Atelier is om elkaar te leren kennen, vriendschappen op te bouwen, van elkaar te leren en de eerste zaadjes te leggen voor eventuele toekomstige samenwerkingen. Dit allemaal in een ontpannen sfeertje en op een mooie, inspirerende locatie.

Voor wie is Het Netwerk Atelier bedoeld?

Vormgevers – Bloggers – Content creators – Fotografen – Videografen – Eventplanners – Kunstenaars – Bloemisten – Ondernemers werkzaam in ambacht & handwerk – en alle andere beroepen uit de creatieve branche.
 
Ben jij een creatieve — girlboss, ondernemer, freelancer, ambitieuze chick én/of carrière tijger? Wil jij jezelf maar ook jouw business verder ontwikkelen? Wil je dat doen in het bijzijn van andere ambitieuze like-minded vrouwen? Wil je leren van experts uit het vak? Wil je inspiratie opdoen op een mooi gestylede locatie? En dit alles in een ontspannen sfeertje? Zei je op voorgaande vragen alleen maar “Ja! Ja! Ja!”? Dan is Het Netwerk Atelier zeker iets voor jou!

 
Wat mag je verwachten?
 
Tafels vol met lekkers met tal van ambitieuze en creatieve vrouwelijke ondernemers eromheen. We ontdekken elkaars ervaringen, delen tips & tricks en we worden geïnspireerd door de ervaringen en expertise van enkele succesvolle vrouwelijke ondernemers. Ervaar tijdens deze middag hoe styling, lekker eten en fotografie hand in hand gaan. We zijn er zelfs zeker van dat je jouw smartphone en camera zal bovenhalen want oh… het zal er allemaal Instagram waardig uitzien!
 
Omdat we snappen dat je heel erg benieuwd bent naar wat er allemaal gaat gebeuren tijdens Het Netwerk Atelier, hebben we het even allemaal overzichtelijk op een rijtje gezet. 
 
Praktisch
 
Datum  zondag 17 maart 2019
Tijd 09.30 – 17.00 uur 
Locatie de voormalige breigoedfabriek, Fabrieck (Kalkstraat 62B – 9100 Sint-Niklaas) 
 
Prijs € 255  (excl. BTW)
Early bird tickets: € 210  (excl. BTW)  
Deze korting geldt enkel voor de éérste 10 tickets! Wees er dus snel bij!
 
×

interactive talk 

Vertellen vanuit je buik
 

 

Vind jij praten voor publiek – groot of klein- vreselijk spannend? Ga jij dan razend snel praten, wiebelen op twee benen en weet je na afloop niet precies meer wat je nu weer verteld hebt? (kleine zucht) Dat begrijpen wij! En toch is het oh zo belangrijk dat je je verhaal helder kan overbrengen voor een publiek. Niet dat je niet zenuwachtig mag zijn, noch moet je een podiumbeest zijn. Wel is het cruciaal dat toehoorders je verhaal gehoord heeft, je passie begrijpen en je bedrijf in gedachten mee naar huis nemen. Wanneer jij vertelt vanuit je buik, zoals je dat deed toen je acht was of zo, dan voelt dat vertrouwd. Wanneer jij stilte inbouwt terwijl je vertelt, dan laat je mensen naar het puntje van hun stoel schuiven. Wanneer jij durft recht te staan, dan breng je je publiek in beweging. Aan de start van Het Netwerk Atelier maakt Lieke van Stories by Mabel jullie niet alleen wakker, maar ze leert jullie ook een paar essentiële dingen om te vertellen vanuit je buik, mét impact!

learn and do

Workshop
Instagram Fotografie

 
Leer hoe je de mooiste content maakt voor jouw zakelijke (of persoonlijke) pagina. Tijdens deze workshop leer je alle ins- en outs over Instagram. Hét platform waar we (geef maar toe) allen zo gek op zijn. Lifestyle fotografe Emma Peijnenburg – a.k.a. Instagram expert – gaat je precies uitleggen hoe zij haar prachtige Instagram foto’s (met telefoon) maakt. Ze deelt haar tips en tricks en nadien ga je ook zelf aan de slag met het creëren van feestelijke content. Daarvoor zitten we immers op de ideale locatie!

inspire and get inspired

Mastermind sessie “De kracht van online zichtbaarheid”

 
Vind jij online zichtbaar zijn soms best wel lastig? Denk je weleens: wie zit er nu op mij en mijn verhaal te wachten? Of weet je niet precies wat je wel en niet ‘moet’ delen? We weten dat alle mogelijkheden qua (personal) branding en online marketing best wel ‘overwhelming’ kunnen zijn, en dat er soms onzekerheden komen kijken bij zichtbaar zijn. Don’t worry! Tijdens deze Mastermind gaat Raisa in op deze vragen en geeft ze handvatten om op jouw manier online zichtbaar te zijn.

Programma

09.30 u —
Warm welkom – Het verhaal van Anisa, de vrouw achter Het Netwerk Atelier en To Remember.
10.15 u —

Interactieve talk door Lieke Biesemans van Stories by Mabel – “Vertellen vanuit je buik”
11.15 u — 
Workshop “Instagram fotografie” door lifestyle fotograaf Emma Peijnenburg
12.30 u — 
Overheerlijke, uitgebreide lunch
13.45 u — 
Laat je nieuwe profielfoto maken door fotografe Laurence Vander Elstraeten
14.30 u — 
Time for sweets
15.15 u — 
Talk en mastermind sessie door Raisa van The Confetti Collective
16.15 u — 
Socializen met je nieuwe & bekende maatjes uit de branche

 

Tot slot krijg je ook nog een leuke goodiebag mee naar huis. Geloof ons alleen daarvoor wil je al komen!

×

Omdat we de kwaliteit willen waarborgen van dit event, zijn er maar beperkte plekken beschikbaar. Denk jij nu: hier wil ik heen! (Dat begrijpen wij heel goed, we kijken er ongelooflijk naar uit om jou in het echt te ontmoeten!) Dan is het enige wat je hoeft te doen een ticket aanschaffen, dat kan hieronder ↓
 
Heb je nog vragen? Of zijn er nog dingen onduidelijk? Stuur ons dan gerust een mailtje hello@toremember.be. Die beantwoorden we dan zo snel mogelijk met heel veel liefde.
 
We hopen je dan te zien!