Het Netwerk Atelier

Good food, inspiring talks & amazing connections

Het is enorm fijn om elkaar dagelijks via social media te volgen maar het verlangen naar offline connecties blijft groot. Er gaat niks boven een goed face-to-face gesprek. Het doel van Het Netwerk Atelier is om elkaar te leren kennen, vriendschappen op te bouwen, van elkaar te leren en de eerste zaadjes te leggen voor eventuele toekomstige samenwerkingen. Dit allemaal in een ontpannen sfeertje en op een mooie, inspirerende locatie.

Voor wie is Het Netwerk Atelier bedoeld?

Vormgevers – Bloggers – Content creators – Fotografen – Videografen – Eventplanners – Kunstenaars – Bloemisten – Ondernemers werkzaam in ambacht & handwerk – en alle andere beroepen uit de creatieve branche.

Ben jij een creatieve — girlboss, ondernemer, freelancer, ambitieuze chick én/of carrière tijger? Wil jij jezelf maar ook jouw business verder ontwikkelen? Wil je dat doen in het bijzijn van andere ambitieuze like-minded vrouwen? Wil je leren van experts uit het vak? Wil je inspiratie opdoen op een mooi gestylede locatie? En dit alles in een ontspannen sfeertje? Zei je op voorgaande vragen alleen maar “Ja! Ja! Ja!”? Dan is Het Netwerk Atelier zeker iets voor jou!

 
Wat mag je verwachten?
 
Tafels vol met lekkers met tal van ambitieuze en creatieve vrouwelijke ondernemers eromheen. We ontdekken elkaars ervaringen, delen tips & tricks en we worden geïnspireerd door de ervaringen en expertise van enkele succesvolle vrouwelijke ondernemers. Ervaar tijdens deze middag hoe styling, lekker eten en fotografie hand in hand gaan. We zijn er zelfs zeker van dat je jouw smartphone en camera zal bovenhalen want oh… het zal er allemaal Instagram waardig uitzien!
 
Omdat we snappen dat je heel erg benieuwd bent naar wat er allemaal gaat gebeuren tijdens Het Netwerk Atelier, hebben we het even allemaal overzichtelijk op een rijtje gezet. 
 
 
Praktisch
 
Tell me more! Datum – locatie – prijs?
 
We hebben net een geweldige editie achter de rug. Stiekem zijn er wel al kleine plannetjes voor een derde editie. Vanaf dat we hierover meer informatie hebben delen we er alles over op onze Instagram pagina. Hou deze dus zeker in de gaten!
 
 
Benieuwd naar de vorige edities?
 
Ontdek snel meer over editie #01 en editie #02