Het Netwerk Atelier #02

17 maart 2019 | Fabrieck, Sint-Niklaas 

405 dagen geleden – wanneer To Remember slechts 4 maanden oud was – opende ik met bibberhandjes de deur van Cityworkers voor tal van creatieve vrouwelijke ondernemers. Ik organiseerde voor de allereerste keer een event dat niet familie-gerelateerd was. — Een ontspannen netwerk event waarbij nieuwe connecties werden gemaakt, waar er eerste zaadjes werden gelegd voor toekomstige samenwerkingen en waar er gereflecteerd werd op jezelf samen met andere gelijkgestemde zielen.

En ik bekeek het meteen groots. Een mooie locatie die volledig werd gestyled, lekker eten, interessante sprekers,… Het moest de moeite zijn. Alles werd tot in de puntjes afgewerkt en het draaide om het creeëren van een ervaring. Eentje om te herinneren. Het Netwerk Atelier was geboren, en wat was ik gelukkig met wat ik had neergezet. Na afloop kreeg ik ongelooflijk veel vraag naar een tweede editie en dat kon ik natuurlijk niet weigeren.

En zie hier. De tweede editie van Het Netwerk Atelier zit er alweer op.  Een editie waarbij we het grootser aanpakten. Een grotere locatie (een prachtige oude breigoedfabriek, Fabrieck in Sint-Niklaas) – meer sprekers én een workshop. Inspiratie ten top dus. En wat was het weer een fantastische editie. Oh wat ben ik o zo blij met het resultaat dat we weer hebben neergezet. Ik geef toe dat ik nog steeds aan het nagenieten ben (en zeker bij het bekijken van alle mooie beelden). Ik stel jullie dan ook maar al te graag voor aan het dreamteam waarmee we deze tweede editie hebben verwezenlijkt.

organisation – concept
styling – stationery
breakfast – lunch

To Remember
Met grote dank aan mijn lieve mama
en nichtjes voor alle hulp.

 

she who caught the magic through images

Laurence Vander Elstraeten

 

talks

Lieke Biesemans
van Stories by Mabel

Raisa Zwart
van The Confetti Collective

Emma Peijnenburg 

 

location

Fabrieck

flower creations

Annelies Vansant
Stek

 

styling attributes

Ginger ceramics
Annorlunda
The Souks
Dille & Kamille

 


sponsors goodiebags

Studio MiraThe Petalpop ShopTinne + Mia
Flow MagazineCîmeIXXI 
HoshiiMonk & AnnaSara Rosalie

Deze ongelooflijk fijne merken en ondernemers sponsorden elk een geweldig product om de deelnemers te inspireren.

 

2 Responses
  1. Het Netwerk Atelier was een onvergetelijke dag voor mij ! Wat heb ik genoten van deze bijeenkomst! Allemaal ondernemende dames. Nieuwe mensen leren kennen en veel bijgeleerd van de dames die kwamen spreken.

    Gezellig aan een prachtig gedekte tafel genoten van al het lekkers wat Anisa voor ons heeft gemaakt.

    Kan niet wachten voor de volgende editie van Het Netwerk Atelier🥰

  2. Een heerlijke dag met heerlijke vrouwelijke, heerlijk eten, heerlijke styling, heerlijke lezingen en workshops en heerlijke goodies. Kortom; echt een hele fijne dag!!

Leave a Reply