Het Netwerk Atelier #02

17 maart 2019 | Fabrieck, Sint-Niklaas 

405 dagen geleden – wanneer To Remember slechts 4 maanden oud was – opende ik met bibberhandjes de deur van Cityworkers voor tal van creatieve vrouwelijke ondernemers. Ik organiseerde voor de allereerste keer een event dat niet familie-gerelateerd was. — Een ontspannen netwerk event waarbij nieuwe connecties werden gemaakt, waar er eerste zaadjes werden gelegd voor toekomstige samenwerkingen en waar er gereflecteerd werd op jezelf samen met andere gelijkgestemde zielen.

En ik bekeek het meteen groots. Een mooie locatie die volledig werd gestyled, lekker eten, interessante sprekers,… Het moest de moeite zijn. Alles werd tot in de puntjes afgewerkt en het draaide om het creeëren van een ervaring. Eentje om te herinneren. Het Netwerk Atelier was geboren, en wat was ik gelukkig met wat ik had neergezet. Na afloop kreeg ik ongelooflijk veel vraag naar een tweede editie en dat kon ik natuurlijk niet weigeren.

En zie hier. De tweede editie van Het Netwerk Atelier zit er alweer op.  Een editie waarbij we het grootser aanpakten. Een grotere locatie (een prachtige oude breigoedfabriek, Fabrieck in Sint-Niklaas) – meer sprekers én een workshop. Inspiratie ten top dus. En wat was het weer een fantastische editie. Oh wat ben ik o zo blij met het resultaat dat we weer hebben neergezet. Ik geef toe dat ik nog steeds aan het nagenieten ben (en zeker bij het bekijken van alle mooie beelden). Ik stel jullie dan ook maar al te graag voor aan het dreamteam waarmee we deze tweede editie hebben verwezenlijkt.

organisation – concept
styling – stationery
breakfast – lunch

To Remember
Met grote dank aan mijn lieve mama
en nichtjes voor alle hulp.

 

she who caught the magic through images

Laurence Vander Elstraeten

 

talks

Lieke Biesemans
van Stories by Mabel

Raisa Zwart
van The Confetti Collective

Emma Peijnenburg 

 

location

Fabrieck

flower creations

Annelies Vansant
Stek

 

styling attributes

Ginger ceramics
Annorlunda
The Souks
Dille & Kamille

 


sponsors goodiebags

Studio MiraThe Petalpop ShopTinne + Mia
Flow MagazineCîmeIXXI 
HoshiiMonk & AnnaSara Rosalie

Deze ongelooflijk fijne merken en ondernemers sponsorden elk een geweldig product om de deelnemers te inspireren.

 

5 Responses
 1. Het Netwerk Atelier was een onvergetelijke dag voor mij ! Wat heb ik genoten van deze bijeenkomst! Allemaal ondernemende dames. Nieuwe mensen leren kennen en veel bijgeleerd van de dames die kwamen spreken.

  Gezellig aan een prachtig gedekte tafel genoten van al het lekkers wat Anisa voor ons heeft gemaakt.

  Kan niet wachten voor de volgende editie van Het Netwerk Atelier🥰

 2. Een heerlijke dag met heerlijke vrouwelijke, heerlijk eten, heerlijke styling, heerlijke lezingen en workshops en heerlijke goodies. Kortom; echt een hele fijne dag!!

 3. Anisa is de meest creatieve persoon die ik ken. Achter ieder werk schuilt er heel wat schoonheid!

  Ieder evenement dat ze organiseert is een echt pareltje.
  Door haar heb ik veel andere ondernemende vrouwen leren kennen, ze heeft echt een deur voor mij laten opgaan in het ondernemingsschap.

  Anisa, je mag trots zijn op de beide edities van ‘Het Netwerk Atelier’. Mocht je volgend jaar terug één organiseren, dan ben ik weer van de partij!

 4. Het Netwerk Atelier… Al een tijdje geleden maar zeker nog niet uit mijn gedachten verdwenen. Een geweldige ervaring vol inspiratie, lekker eten en leuke nieuwe connecties! Anisa heeft weer een prachtige editie in elkaar geboxt die tot in de kleinste puntjes perfect was. Buiten dat de sprekers zeer inspirerend en leerrijk waren en de locatie prachtig ingericht was, had ze samen met haar mama en andere familieleden het lekkerste (en mooiste) eten voorzien om naast onze creatieve honger ook het gerommel van onze magen te kunnen stillen.

  Ik heb zelf getwijfeld of ik wel op mijn plaats zou zijn op dit event, ik sta zelf nog maar net in mijn startschoenen, nog maar weinig ervaring en dus nog niet zeer veel te vertellen, maar wauw wat was ik blij dat ik dit niet aan me heb laten voorbijgaan! Ik heb zoveel energie en nieuwe creatieve moed geput uit dit event en de andere onderneemsters daar aanwezig dat ik er de rest van de avond er ook niet meer over kon zwijgen. Elke keer dat ik nu terug twijfel aan mezelf en aan wat ik nu eigenlijk aan het doen ben, denk ik terug aan deze dag en vind ik weer de drive om door te gaan.

  Anisa, bedankt voor al de tijd, energie en creativiteit die je weer in dit event hebt gestoken. Wat mij betreft was het een waar succes en moest er volgend jaar weer een editie komen, ben ik hopelijk weer van de partij!

 5. Een beetje buiten mijn comfortzone, ben zelf niet de grootste netwerker. Maar het was een heerlijke dag, leuk om de mensen te ontmoeten waar ik zelfs al mee samenwerkte maar nog niet de kans had gehad elkaar in real life te zien. Omringd door kickass powerladies, in een prachtig kader, met overheerlijk eten. What else?