Het Netwerk Atelier #01

25 februari 2018 | Cityworkers, Antwerpen

Lieve vrouwen, wat hebben we een fantastische eerste editie van Het Netwerk Atelier mogen beleven met z’n allen. Het was toch wel een beetje spannend én meteen ook een primeur. Ik wist namelijk wel op voorhand wat mijn plannen waren en hoe tof het ging worden, maar hoe kon ik dit ook naar jullie overbrengen? En was dit evenement iets waar jullie op zaten te wachten? Gingen er wel mensen zich inschrijven? 
Vele vragen dus, maar oh, wat ben ik blij dat dit gelukt is! Het was zo tof en bijzonder om zoveel leuke, ambitieuze vrouwen bij elkaar te hebben. Het was erg fijn om jullie allen te ontmoeten en ik geniet nog steeds na van alles wat er is gebeurd!

Bij deze wil ik nog even alle aanwezigen bedanken voor al jullie lieve woorden, vertrouwen, creativiteit en enthousiasme. Onder de hashtag #HetNetwerkAtelier vind je allerlei mooie foto’s die afgelopen zondag zijn gemaakt. Ook schoot fotografe Dilara Avci een aantal hele mooie plaatjes. Ik hou jullie niet langer in spanning maar eerst nog eens een shout-out en ‘dikke merci’ naar alle leveranciers dat er mee voor hebben gezorgd dat de eerste editie van Het Netwerk Atelier eentje werd om niet snel te vergeten.

organisation – concept
styling – stationery
lunch

To Remember
Met grote dank aan mijn geweldige mama en fantastische helpers.

photography
Dilara Avci

flowers
Stek

handlettering namecards
Inkspired Design Studio

talk
Anne-Catherine Gerets
van CloClo Studio

book presentation ‘ja, ik wil’
Minn

cupcakes
Momade Cupcakes

styling rentals
vtwonen.be
Levi Party Rental

location
Cityworkers Antwerp

 


sponsors goodiebags 

vtwonen.beGewoon JIP, Paperie.shop,
Le Souk & Co, Yoni

4 Responses

Leave a Reply